Levytykset

Tällä sivulla on esitelty kaikki toistaiseksi julkaistut äänitteeni.

Voi myös tutustua levytysurani eri vaiheisiin klikkaamalla tästä.

Levyjäni koskevat tiedustelut ja tilaukset voit tehdä joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Katso osoitteet 'Yhteystiedot' -sivulta.

Ilmainen www-laskuri

 

 

Lehdistötiedote 19.8.2002

Mun kesä oli yksi kuluneen kesän listahiteistä
Pirjo Kämpin toinen albumi lähes valmis!

Kesäkuussa julkaistiin Pirjo Kämpin tulevalta albumilta ensimmäinen single Mun kesä ja kappale menestyi ennakko-odotusten mukaisesti, ellei jopa paremmin. Tänä kesänähän laadukkaista kesähiteistä ei ole ollut pulaa, joten soitetuimpien ja tanssituimpien kappaleiden joukkoon pääsemistä voidaan pitää todella hyvänä saavutuksena. Juhannuksen jälkeen Mun kesä nousi sekä tanssireaktioita että radiosoittoa mittaavien listojen kahdenkymmenen parhaan kappaleen joukkoon. Valtavirrasta erottuva kappale herätti huomiota nostalgisuudellaan ja Pirjon ammattitaitoisella tulkinnalla. Kiitosta tuli monesta yksittäisestä seikasta ja erityisesti yhdestä asiasta oltiin palautteissa yhtä mieltä eli tätä on saatava lisää!

Pirjo Kämppi onkin viihtynyt studiolla koko kuuman kesän ja tulosta on todella syntynyt. Kolmetoista kappaletta sisältävä albumi on pian valmis ja näillä näkymin se ilmestyy loppusyksystä. Tulevalla albumilla on useita maamme ykkössanoittajien ja –säveltäjien nimenomaan Pirjolle räätälöimiä uusia kappaleita ja löytyypä sieltä myös todella upeita sovituksia vanhoista klassikoista. Kaiken kaikkiaan todella kiinnostava albumi on Pirjolta tulossa!

 

Koska albumi valmistuu vasta loppusyksystä ja odottavan aika on pitkä, saat eteesi toisen maistiaisen. Yksin kuljen sateeseen ei kappaleena juurikaan esittelyjä kaipaa, sillä tämä klassikko on tullut tutuksi monien, kuten mm. Everly Brothersin esittämänä. Voisi kuvitella, että tähän kappaleeseen olisi vaikea löytää mitään uutta niin sovituksellisesti kuin tulkinnallisestikin, mutta voin luvata tässä olevan version, johon ihastuu ensi kuulemalta ja joka pitää otteessaan kuuntelukerrasta toiseen.

Kappale sopii oivallisesti alkusyksyn tummenevien iltojen tunnelmapalaksi. Ota siis kappale kuunteluun ja totea se itse!

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Innova Promotion / Vesa Mattila
0400-440102 tai mattila.vesa@kolumbus.fi

TILAUKSET

Singlen hinta on 3,50 € /kpl + postituskulut 1,50 € /kpl. Suurempien määrien osalta hinnasta voidaan neuvotella erikseen. Mikäli haluat, voit saada levyyn myös omistuskirjoituksen. Muista kertoa se tilausta tehdessäsi!