Levytykset

Tällä sivulla on esitelty kaikki toistaiseksi julkaistut äänitteeni.

Voi myös tutustua levytysurani eri vaiheisiin klikkaamalla tästä.

Levyjäni koskevat tiedustelut ja tilaukset voit tehdä joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Katso osoitteet 'Yhteystiedot' -sivulta.

Ilmainen www-laskuri

   

 

Pirjo Kämpin loistava uutuussingle - Pyytää et voi liikaa

Pirjo Kämppi nousi yleisön tietoon julkaistuaan alkuvuodesta 2001 valtavasti kiitosta saaneen ensilevynsä Ranskalaiset korot, joka sisälsi 15 Erik Lindstömin hienoa sävellystä. Lindström nimittäin huomasi Pirjon luonnonlahjakkuuden, ja hän itse ehdotti levyttämistä. Albumia kiiteltiin runsaasti lehdistössä, ja myös radioammattilaiset kiinnittivät huomiota Pirjon ainutlaatuisen kauniiseen ääneen. Tätä levyä seurasi myös ylistäviä kommentteja kerännyt albumi Sydän soi, joka mm. valittiin kuukauden levyksi radiotoimittajien äänestyksessä. Levyjen julkaisu herätti myös tv-tuottajien kiinnostuksen, ja Pirjo Kämppiä pyydettiin esiintymään lukuisiin musiikkiohjelmiin. Pirjo Kämppiä ei ole turhaan verrattu Laila Kinnuseen ja Tamara Lundiin. Tässä muutamia kommentteja:

- kuulaan kaunis ja pehmeä ääni
- lämmintä tulkintaa kuuntelee mielikseen
- herkkä ja upea tulkitsija
- Suomi on täynnä toinen toistaan keskinkertaisempia iskelmänveivaajia, mutta Pirjo on toista maata
- Pirjo on luomassa kestävää ja vankkaa uraa suomalaisessa kevyessä musiikissa
- laulajan vahvimpia puolia ovat kaunis ääni, loistava rytmitaju, upea ylärekisteri, musikaalinen ote, tarkka ja tyylikäs fraseeraus, moitteeton sävelpuhtaus sekä vahvat tulkinnat, jotka herättävät tekstin eloon.

Nyt Pirjo Kämpin musiikin ystäville tarjotaan kitaralla pehmeästi maustettu uutuusiskelmä Pyytää et voi liikaa, joka takuuvarmasti lunastaa myös yllämainitut kiitoksen sanat. Tekijöinä ovat alan osaajat: Forsström, Toiviainen, Lanu/Lappalainen.

- Soittajille ja taustatiimille kuuluukin suuri kiitos, Pirjo painottaa.
- On ollut mukava laulaa välillä beat-iskelmää latinosävytteisesti, vaikka en ole suinkaan hylännyt vanhaa svengilinjaanikaan.
- Ihastuin tähän melodiaan, ja lisäksi Toiviaisen sanoitus on niin taitavasti tehty, että se on helppo artistin laulaa, Pirjo kiittelee.

 

LISÄTIETOA

Tiedustelut: Reija Kokkola 050-302 5964 tai reija.kokkola@kolumbus.fi
Tuotekoodi: SVENGICD 10, tuotanto: Svengitalo – Swing House 2003