Levytykset

Tällä sivulla on esitelty kaikki toistaiseksi julkaistut äänitteeni.

Voi myös tutustua levytysurani eri vaiheisiin klikkaamalla tästä.

Levyjäni koskevat tiedustelut ja tilaukset voit tehdä joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Katso osoitteet 'Yhteystiedot' -sivulta.

Ilmainen www-laskuri

 

 

Hiljaista on - PARHAAT

Rakastetun Pirjo Kämpin suosituimmat kappaleet samalla levyllä!
"Hiljaista on - PARHAAT" -koosteella myös kolme bonusraitaa

On suomalaisen musiikin suurmiehen, säveltäjä Erik Lindströmin ansiota, että Pirjo Kämppi antoi muutama vuosi sitten kauniin äänensä Ranskalaiset korot –albumille, joka sisälsi 15 toinen toistaan hienompaa Lindströmin kappaletta. Tähän saakka Pirjo oli kyllä toiminut musiikin parissa, mutta laulajaksi ja esiintyväksi taiteilijaksi hän ei ollut tieten tahtoen pyrkinyt.
–Olen kiitollinen saamastani hyvästä palautteesta. Erik Lindströmin merkitystä ei laulajan uralleni voi liikaa painottaa. Hän suostutteli minut laulamaan levylle kuultuaan demoni, ja tässä sitä nyt ollaan, Pirjo naurahtaa.
–Jos minussa lahjakkuutta on, niin Erik Lindström toi sen esiin, hän kiittää.
–Silti tärkein roolini on olla äiti kahdelle lapselleni. Myös työskentely "metsurina" omassa metsässä antaa hyvää vastapainoa esiintymisille.

Vaikka Pirjo itse suhtautuukin uraansa nöyrän kiitollisena välttäen "turhia ylisanoja", niin kriitikot ja musiikin ammattilaiset eivät säästele sanojaan Pirjon äänestä ja tulkinnasta puhuttaessa – onpa häntä useasti verrattu jopa Laila Kinnuseen ja Tamara Lundiin. Pirjon kappaleet ovatkin soineet radiossa taajasti. Mm. hiteiksi ovat nousseet kappaleet Pyytää et voi liikaa, Yksin kuljen sateeseen, Mun kesä sekä monta muuta hienoa sävellystä.

 

Pirjon vahvuuksiksi on mainittu upean ja herkän äänen lisäksi mm. loistava rytmitaju, upea ylärekisteri, hämmästyttävä luontainen musikaalisuus, tyylikäs fraseeraus sekä vahvat tulkinnat, jotka saavat tekstin elämään.

Pirjo Kämpin saama suosio radiossa sekä keikoilla herätti myös tv-tuottajat, ja Pirjo esiintyi monessa musiikkiohjelmassa ihastuttaen yleisöä paitsi äänellään niin myös luonnollisella ja iloisella "jalat maassa" –tyyppisellä olemuksellaan. Nyt Pirjon ääntä on kuultu TV:ssä Hiljaista on –sarjan samannimisen tunnusmusiikin esittäjänä, ja hän myös esiintyy itse sarjan viimeisessä jaksossa. Hiljaista on –nimeä kantaa myös Pirjon uusin kooste-albumi, jonka sisältö ihastuttaa jokaista hyvän musiikin ystävää. Monipuoliselle levylle on koottu kaikkiaan 21 kappaletta, joista bonusraitoina kuullaan kappaleet Pyytää et voi liikaa, Riku Hörökorva ja Sinivalkoinen joulu.

Tuotekoodi: SVENGICD 12
Julkaisupäivä 12.1.2004
TIEDUSTELUT: Julkaisija Svengitalo, puh. 0400-840 914, www.svengitalo.com
Jakelija: Edel Records Finland Oy, puh. 09-7288 320, fax 09-7288 3220

TILAUKSET

Tilaa Pirjon 21 suosituinta kappaletta sisältävä koostealbumi Hiljaista on - PARHAAT!

Levyn hinta on 20 € /kpl + postituskulut 2 € /kpl. Suurempien määrien osalta hinnasta voidaan neuvotella erikseen. Mikäli haluat, voit saada levyyn myös omistuskirjoituksen. Muista kertoa se tilausta tehdessäsi!