Levytykset

Tällä sivulla on esitelty kaikki toistaiseksi julkaistut äänitteeni.

Voi myös tutustua levytysurani eri vaiheisiin klikkaamalla tästä.

Levyjäni koskevat tiedustelut ja tilaukset voit tehdä joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Katso osoitteet 'Yhteystiedot' -sivulta.

Ilmainen www-laskuri

      

 

Lehdistötiedote 22.5.2002

Nimekkäät iskelmänikkarit taustalla
Lahjakkaan Pirjo Kämpin uusi single henkii 60-luvun tunnelmaa

Muistatko vuoden 2000 kuuman kesän? Silloin radioaallot täyttyivät Pirjo Kämpin neljä kappaletta sisältävästä ensisinglen sävelmistä. Vastaanotto tälle laulaja-lupaukselle oli todella hyvä. Kappaleet saivat todella paljon radiosoittoa ja Pirjon ammattitaitoa laulajana kiiteltiin poikkeuksetta. Ensimmäinen single poiki debyyttilevyn, joka ilmestyi vuoden 2001 alkupuolella ja nyt on esittelyvuorossa toisen albumin ensimmäinen singlelohkaisu Mun kesä! Jo nimestä voi päätellä, että kysymyksessä on todella potentiaalinen kesähitti!

Pirjon laulunlahjat herättivät siis jo ensisinglellä ansaittua huomiota, eikä tuo ihme olekaan. Pirjo on todellinen lahjakkuus ja hän on aina kehittänyt määrätietoisesti laulutaitojaan. Pirjo toimi lukioaikanaan Joutsa Big Bandin solistina ja myöhemmin parikymppisenä keikkaili muutaman vuoden melko tiiviisti Esko Tuukkasen tanssiyhtyeen laulajana. Vuosina 1987-1989 Pirjo opiskeli laulua Oulunkylän Pop & Jazz–opistossa ja nyt Pirjo on kasannut kaksi eri bändiä, Svengisydän –tanssi-yhtyeen ja jatsahtavan Pirjo Kämppi Bandin.
Vuosien varrella Pirjo on tehnyt yhteistyötä monien nimekkäiden taiteilijoiden kanssa. Mm. yhteistyö Erik Lindströmin kanssa sai alkunsa yhdestä demo-levystä, jonka Pirjo sattui lähettämään Lindströmille. Muuta ei tarvittukaan, sillä Eki innostui kertaheitolla Pirjon ainutlaatuisesta laulusoundista ja fraseerauksesta ja tämä yhteistyö poiki siis ensimmäisen Pirjon albumin.

Edellinen albumi oli menestys kaikilla kriteereillä mitattuna ja se rohkaisi Pirjoa aloittamaan toisen albumin tekemisen. Edellisestä albumista ollaan edetty entistä iskelmällisemmälle linjalle, mutta Pirjon tavaramerkit swingi ja svengi on edelleen kuultavissa. Erik Lindströmin lisäksi tulevalta levyltä tulee näkymään mm. Markku Johanssonin, Erkki Frimanin, Aappo I. Piipon, Kari Tuomisaaren ja Jorma Toiviaisen kädenjälki. Kaikki tuttuja ykkösiskelmien tekijäkaartia! Uudella albumilla tulee olemaan myös vanhoja klassikoita pirjomaisesti toteutettuna. Näillä näkymin uusi levy on tulossa syksyllä.

Nyt kädessäsi oleva Mun kesä – single antaa hyvän kuvan siitä mitä tuleman pitää. Kappaleen sanoma on tuttu varsinkin ns. kaukosuhteessa eläville. Kesälomalla on aikaa nauttia rakkaansa seurasta ja unohtaa pitkän eron aiheuttama ikävä. Haikeahkosta sanoituksesta huolimatta kappale svengaa kuin hirvi ja tuo mukanaan 60-luvun lavatanssitunnelman. Kappaletta kuunnellessaan on helppo ymmärtää miksi Pirjoa on taidoiltaan usein verrattu jopa Laila Kinnuseen.

 

Tässä on kappale, joka omaa selkeästi kesän suurimman radiohitin ainekset. Laita levy soittimeesi ja totea se itse!!

Innova Promotions / Vesa Mattila

TILAUKSET

Singlen hinta on 3,50 € /kpl + postituskulut 1,50 € /kpl. Suurempien määrien osalta hinnasta voidaan neuvotella erikseen. Mikäli haluat, voit saada levyyn myös omistuskirjoituksen. Muista kertoa se tilausta tehdessäsi!

Levyn jakelijana toimii Edel Records Finland Oy ja levyä pitäisi olla saatavana myös kaikista hyvin varustetuista musiikki- ja levykaupoista sekä tavarataloista.