Levytykset

Tällä sivulla on esitelty kaikki toistaiseksi julkaistut äänitteeni.

Voi myös tutustua levytysurani eri vaiheisiin klikkaamalla tästä.

Levyjäni koskevat tiedustelut ja tilaukset voit tehdä joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Katso osoitteet 'Yhteystiedot' -sivulta.

Ilmainen www-laskuri

   

 

Svengaava single Pirjo Kämpiltä - Hiljaista on

Pirjo Kämpin julkaisema single Pyytää et voi liikaa saavutti loistavan suosion radioissa, kuten moni muukin hänen esittämänsä kappale. Pirjo Kämpin suosio perustuu aivan puhtaasti hänen kykyynsä tulkita kappaleita pienintä nyanssia myöten silti koskaan liioittelematta. Vuonna 2001 Pirjo Kämppi julkaisi huikean suosion saavuttaneen albumin Ranskalaiset korot, joka sisälsi 15 Erik Lindströmin hienoa sävellystä. Tätä albumia seurasi myös valtavasti kiitosta saanut Sydän soi –levy, ja Pirjoa kuultiin ja nähtiin runsaasti sekä tv:ssä että radioissa, sekä tietenkin keikoilla. Pirjo Kämpin lahjakkuutta hämmästeltiin lehtien artikkeleissa, eivätkä kriitikotkaan säästelleen sanojaan Pirjon musiikkia kuultuaan. "Kuulaan kaunis ja pehmeä ääni. Lämmin, herkkä ja upea tulkitsija. Laulajan vahvimpia puolia ovat kaunis ääni, loistava rytmitaju, upea ylärekisteri, musikaalinen ote, tarkka ja tyylikäs fraseeraus, moitteeton sävelpuhtaus sekä vahvat tulkinnat, jotka herättävät tekstin eloon". Pirjo itse suhtautuu saamaansa suitsutukseen nöyrän kiitollisena. " Erik Lindströmin osuutta ei voi painottaa liikaa: hän juuri ehdotti levyttämistä kuultuaan demoni. Jos minussa on lahjakkuutta, niin hän toi sen esiin.

"Pirjolla on siis vahvasti jalat maassa, vaikka hän iloitseekin saamastaan hyvästä vastaanotosta. "Olen ennenkaikkea lasteni äiti. Esiinnyn mielelläni, mutta pidän myös metsurin töistä omassa metsässä", Pirjo sanoo.

Uutuussinglellään Hiljaista on Pirjo tulkitsee Erik Lindströmin hauskan svengaavan kappaleen itselleen tyypillisesti, taitavan kevyesti, mutta silti täyteläisesti. Pirjolla on niin uskomaton taito laulaa luontaisen täydellisesti, että häntä ei ole turhaan verrattu Laila Kinnuseen ja Tamara Lundiin. Tällä singlellä kuullaan myös hauska yksityiskohta. Nimittäin Hiljaista on –kappaleen voi nyt kuulla kokonaisuudessaan, koska ensimmäisen levyn versiosta jäi vahingossa pois bassointro, joka kuitenkin kuuluu kappaleeseen oleellisesti. Hiljaista on kuullaan myös tunnussävelenä 26.11.03 tv 2:lla alkavassa samannimisessä sarjassa, joka sai alkunsa, kun näyttelijä Tom Lindholm kuuli tämän kappaleen Pirjon esittämänä radiosta. Tunnussävelmän lisäksi sarjassa kuullaan muitakin Pirjon esittämiä Erik Lindströmin kappaleita, ja sarjan viimeisessä jaksossa Pirjo esiintyy laulaen Hiljaista on –kappaleen.

 

LISÄTIETOA JA TILAUKSET

Lisätietoja: svengitalo@luukku.com
Tuotekoodi: svengicd 11, tuotanto Svengitalo – Swing House 2003